Kun strøm. Helt enkelt

Vi driver ikke med salgstriks for å lure deg til å bli strømkunde hos oss. Vi tilbyr kun strøm. Ingen skjulte triks eller vilkår. Her får du vår kommentar til salgstriksene du kan møte hos andre, og som vi forsikrer deg om at vi tar sterk avstand fra.

Dagbladet og andre medier har skrevet om salgstriksene de ulike strømleverandørene benytter seg av for å få deg på kroken og skifte leverandør.

  1. De gir tomme garantier og feil sammenligningsgrunnlag. Mange strømleverandører tar ekstra betalt for opprinnelsesgarantier, altså en garanti for at strømmen er fornybar. Alle strømavtaler hos Lyse er inkludert opprinnelsesgaranti om fornybar strøm fra Lyses vannkraftverk. I tillegg har Lyse en reell prisgaranti hvert kvartal, som betyr at dersom markedsprisen overgår prisgarantien, betaler ikke kundene mer enn den garanterte prisen.
  2. De selger deg et billig lavprisprodukt, men flytter deg over på et dyrt produkt så fort kampanjen er over. Kjøper du strøm fra en konkurrent på en tilsynelatende rimelig avtale, vil du ofte bli kontaktet for å endre til en dyrere avtale. Lyse tilbyr kun enkle spotprisprodukter til kundene sine. Dette vil si at alle produkter følger markedet. I tillegg kommer et ørepåslag som blant annet dekker lovpålagte elsertifikatpriser. Alle priser ligger synlig på våre nettsider. Lyse har ikke egne lavprisprodukter eller andre og dyrere produkter vi forsøker å lede kundene inn på. Det strider mot våre verdier å lure kunder på denne måten.
  3. De melker gamle kunder som ikke følger med. Enten du er ny Lyse-kunde eller har vært kunde hos oss i mange år, får du samme pris. Ingen blir lurt hos oss.
  4. De bløffer om dyrere strømpris. Lyse tilbyr i hovedsak avtaler som baserer seg på spotprisen (følger markedet direkte). Vi ser at mange kraftleverandører tilbyr «standard variabel»-strømavtaler, som innebærer at kraftleverandøren selv fastsetter strømprisen etter eget forgodtbefinnende. I 2012 avsluttet Lyse alle slike avtaler etter å ha lyttet til kundenes behov og ønsker.

Spør oss om strøm

Vi skjønner godt at kunder kan oppleve strømmarkedet som forvirrende. Vi ønsker å gjøre strøm enkelt, ved å tilby enkle og gode avtaler som er tilpasset kundenes behov. Nå kommer høsten, og snart vintermånedene hvor kaldere og mørkere dager vil kunne påvirke strømforbruket ditt, og dermed også strømregningen din. Vi vil gjerne at du skal spare strøm både for din egen lommeboks skyld, men også for miljøet. Våre beste sparetips hjelper deg med det.

Lurer du på noe om strøm eller din strømavtale? Spør oss!

Publisert av

Anders Thingbø

Anders Thingbø er Administrerende Direktør i Lyse Energisalg AS

Én tanke på “Kun strøm. Helt enkelt”

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s