Skjermdump fra lysekonsern.no.

Velkommen til lysekonsern.no

Vi åpner i dag et nytt nettsted for Lyse. www.lysekonsern.no gir et overordnet bilde av Lyses virksomhet. Målet vårt er å gjøre det lett å  forstå 2013-utgaven av Lyse-konsernet.

Her vil vi presentere aktuelle saker fra alle forretningsområdene. De viktigste finansielle tallene er gjort lett tilgjengelig. Informasjon for media er bedre tilrettelagt og det er mulig å få mer informasjon om de ulike selskapene som inngår i konsernet. Vi skal også lage en engelsk versjon av nettstedet.

Vi har i noen år brukt denne bloggen internt, men legger den nå ut eksternt. Konsernnettsted vil framover bli brukt til å formidle de siste blogginnleggene våre.

Lyse har en av de mest besøkte nettsidene i Rogaland. Hver måned er det nærmere en halv million besøkende på www.lyse.no. De fleste er kunder. Den nye konsernnettsiden er laget med tanke på andre målgrupper.

Jeg kan også nevne at Lyse vil den neste måned lansere kundeportalen lyse.no i ny drakt. Snart kommer også et egen demo-nettsted som forteller om forskings- og innovasjonsprosjekter vi er involvert i.

Klikk deg rundt på lysekonsern.no for å bli litt bedre kjent med Lyse. Har du noen tilbakemeldinger eller forslag så hører jeg gjerne om det. Sendt meg en epost på Eimund.nygaard@lyse.no

Publisert av

Eimund Nygaard

Konsernsjef

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s